Friday, 27 May 2011

Blog baru , follow lah balik wei :(

Hai ! today is friday . yeee , sume orang pun tau . ta payah rajin sangat la miza nak cakap tentang itu . hehe . ape yang berlaku pada diri ini sangat la mengecewa'n diri sendiri . pertama sekali , blog lame dah ta bole gune . so yang korang sedang bace ni , adalah blog baru ~ al kisah ~


Entah la , aku sendiri ta faham dengan goggle ni . kate aku ta verify amende ntah . last last aku buat keputusan buat blog yang baru . dan ini sangat lah menimbul'n hormon kemarahan .


Walau ape pun aku try menjadi seorang ultraman yang kuat dan tabah ! wei mija . ape kejadah ultraman kau merepek ni . oke oke . stop mija !


Minggu ni siyes leteh gileeee ~ rase macam ta cukup rest je ! Dengan akak gua lagi . baru-baru ni die kene tahan dekat wad kecemasan . Dan aku sebagai adik yang berwibawe try menjadi ambulans yang berjaye .


Ta bole la tengok kau sakit kak oi . nampak je aku macam ta amik berat , padahal dalam hati aku ni penuh rase risau kat kau . sayang kau la kak ! gua ta nak ape ape jadi kat kau . sebab kau sorang akak kandung yang gua ade .huh ~ harap2 kau ta bace enteri aku yang ni . sebab ini boleh memalu'n aku .


Bukan nak mengeluh ape yang berlaku , cume mengeluh sebab penat je ~ yelah , keje bertimbun-timbun . Paper murid-murid pun ade lagi 2 lori ta tande neh ~ report card korang pun aku ta tulis ape lagi wei . ta saba pulak aku nak masuk'n mark-mark yang cemerlang dekat dalam tu . Harap2 tulisan biru lebih banyak la dari merah . ngeh !


SO ! kesimpulanye aku mmg tension plus penat lately . tapi dalam kepenatan gua pun , gua di hadiah'n sesuatu yang indah . cuti 2 minggu seh ! ahahahah ~ yesssss , gua ade plan baik punye . gua nak bercuti ! laut laut laut .


gua nak jumpe laut ~ dan kali ni bukan langkawi . tapi oversea ! tapayah nk oversea la mija . pangkor sudah ! ehehehe . cuti ni , aku akan cube penuh'n jadual . kalau ta penuh jugak , aku try penuh'n dengan waktu tido. sebab cuti indah . Tido pun indah , dapat mimpi indah pun awesome ;p hehe . oke la bye !


P/S : wei ,wei follow lah balik blog nieh ! ni blog baru . kesian hamba ni , minta simpati ni . harap2 korang sedih :(

3 comments:

  1. belog baru?? ape cer yg lme? huhu.

    ReplyDelete
  2. mija.....waaa.aq br nk follow !!!

    ReplyDelete
  3. oh, yang verify tu. Cuma perlu buka email, cek email dari Encik Google, dan tekan link tu. Lepastu, verify sudah :) And boleh berblog sperti biasa :)

    ReplyDelete